Naapureille riita kissanhoidosta – rattijuoppo pakeni poliisia kellariin Lapualla

0

Lauantaina kahden maissa aamuyöllä Pohjanmaan poliisi kävi selvittelemässä Lapuan keskustassa naapurien kesken syntynyttä riitaa, jossa esiintyi myös molemminpuolista pahoinpitelyä. Perjantaina  poliisi tavoitti Lapualta rattijuopon, josta oli jo entuudestaan voimassa useita etsintäkuulutuksia.

Lauantaiyön naapureiden välisen riitajutun osallisina olivat Lapualla asuvat 60- ja 35-vuotiaat miehet. Pahoinpitelyyn johtaneen riidan aiheeksi osalliset ilmoittivat kissan hoitoon liittyvät seikat. Poliisi kertoi saaneensa rauhoitettua miesten nahistelun ilman jatkotoimenpiteitä paikan päällä.

Poliisin haaviin kävi kadoksissa ollut ”vonkale”

Perjantaina illalla Lapuan keskustassa poliisipartio oli ajamassa talon pihaan, kun sieltä oli samaan aikaan henkilöautolla lähdössä Seinäjoella asuva hiukan yli kaksikymppinen mies. Poliisipartion havaittuaan, mies pakeni takaisin taloon, josta aikoi paeta poliisia ovelasti kellarin ikkunan kautta.

Partio ei ollut kuitenkaan narrattavissa. Se havaitsi nuoren miehen aikeet ja käskytti piileskelijän ulos talosta. Poliisin suorittama puhalluskoe osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemia, eikä miehen ajo-oikeusasiatkaan olleet ajan tasalla. Miehellä oli myös useita etsintäkuulutuksia voimassa.

JÄTÄ KOMMENTTI