Nainen puukotettiin kuoliaaksi Virroilla!

0
Koko valtakunnan alueella huumausaineita käyttävien vastuuttomuus liikenteessä on silminnähden huolestuttavaa...komennot eivät tehoa ja poliisia lähetään pakoon...silmitön väkivalta rehottaa..yms.

Sisä-Suomen poliisi sai lauantaina (20.5.) illalla kello puoli kymmenen jälkeen tiedon, että Virroilla yksityisasunnossa on tapahtunut puukotus. Paikalle mennyt poliisin partio ja sairaanhoidon yksikkö totesivat, että uhrin hyväksi ei ollut enää mitään tehtävissä.

 

Uhri oli vuonna 1962 syntynyt virtolainen nainen ja syylliseksi epäilty virtolainen 1959 syntynyt mies. Poliisin mukaan puukotettu nainen ja epäilty mies eivät asuneet yhdessä, mutta olivat kylläkin tuttuja keskenään. Asunnossa on ollut myös toinen 1979 syntynyt virtolainen mies.

Poliisi otti epäilty kiinni varsin pian ennen puoltayötä tapahtumapaikan lähistöltä, eikä kiinniottoon liittynyt mitään erityistä.

Poliissi on suorittanut esitutkintaa viime yöstä lähtien. Sekä teknisen- että taktisen tutkinnan tähän mennessä tuottamat tiedot tukevat poliisin käsitystä tapahtumien kulusta.

Jo alkuillan aikana miehen ja naisen välille oli kehkeytynyt suusanallista riitaa alkoholin nauttimisen yhteydessä. Riidan on kerrottu jatkuneen naisen asunnossa ja päättyneen naisen kuolemaan.

Epäilty on tänään pidätetty ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi mahdollisesti jo maananaina.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI