Nainen ryöstettiin väkivalloin keskellä päivää kadulla – hoikkajalkaista suomea puhuvaa miestä etsitään !

0

Pohjanmaan poliisin tiedon mukaan hieman yli 60-vuotias nainen oli ollut kävelemässä keskiviikkona iltapäivällä kello 14:15 aikaan Vaasassa Alskatintien itäpuolisella kevyenliikenteen väylällä kohti Singsbyntietä. Ympyrätien kohdalla naiseen oli takaapäin hyökännyt kiinni mies ja yrittänyt ottaa naisen käsilaukkua itselleen.

Nainen oli pitänyt lujasti kiinni käsilaukustaan ja yrittänyt estää laukun ottamisen. Mies oli tuolloin lyönyt naista kasvoihin, joka kaatui iskusta ojaan. Ryöstäjä oli saanut laukun haltuunsa ja lähtenyt juoksemaan Gerbyyn S-marketin suuntaan.
Nainen sai rytäkässä vammoja kasvoihinsa. Hän pystyi kuitenkin itse soittamaan asiasta hätäkeskukseen. Nainen oli itse löytänyt melko pian laukkunsa Alskatintien Gerbyn Rantatien alikulun läheisyydestä. Laukusta oli hävinnyt rahaa.

Ennen ryöstöä nainen oli lähtenyt Gerbyn terveysasemalta. On mahdollista, että mies on seurannut naista ennen ryöstöä.

Epäillyn miehen tuntomerkit ovat:

Nuorehko, mahdollisesti alle 20-vuotias; vartaloltaan hoikka; pituus noin 170 – 180 cm; puhui suomenkieltä; vaatetukseltaan: musta pipo, tumma takki, mahdollisesti pillifarkut (miehen jalat olivat olleet erityisen hoikat.)
Poliisi pyytää asiassa vihjeitä ja havaintoja. Tiedot otetaan vastaan numerossa 050 381 9810

 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI