Neljä 13-vuotiasta loukkaantui yöllä rajussa ulosajossa Vaasan moottoritiellä – auto syttyi palamaan

0
Rattijuopumusvalvontaa. Yhä useampi ja nuorempi kuljettaja lähtee liikenteeseen, tavalla tai toisella, huumaantuneena. (Kuva: Poliisi)

Pohjanmaan poliisi tiedottaa, että viime yönä puolenyön jälkeen Rantatiellä Mustasaaressa poliisipartiota vastaan ajoi henkilöauto, jonka epävarma eteneminen liikenteessä herätti partion huomion. Partio kääntyi auton perään ja kytki pysäytysvalot päälle. Henkilöauto kääntyi Rantatieltä moottoritien liittymälle ja pysähtyi. Poliisipartio nousi partioautosta tarkastaakseen kuka autolla oli liikenteessä. Siinä yhteydessä auto kiihdytti kovalla vauhdilla ja jatkoi moottoritietä kohti Vaasan keskustaa.

Pakenivat moottoritiellä huomattavaa ylinopeutta – selvisivät ihmeen kaupalla hengissä hurjasta ulosajosta!

Partio lähti seuraamaan autoa ja näki sen kääntyvän liittymässä Tarhaanjantielle. Siinä kohtaa partio menetti hetkellisesti näköyhteyden autoon. Partio kääntyi auton perään Tarhaajantielle ja huomasi tasoliittymässä auton ojan toisella puolella tulessa. Kaikki autossa olleet henkilöt makasivat auton ulkopuolella. Pelastuslaitos kutsuttiin paikalle sammuttamaan tulipalon ja kaikki autossa olleet kuljetettiin sairaalaan.

Kaikki autossa olleet ovat alle 15 vuotiaita. Poliisi tutkii tapausta mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä vammantuottamuksena. Tapauksesta on ilmoitettu lastensuojeluviranomaisille ja lasten vanhemmille. 

JÄTÄ KOMMENTTI