Niina Kivinummi Ähtäristä lähtee eduskuntavaaliehdokkaaksi

1
Niina Kivinummi

Eri puolilta piiriä tulleiden lukuisten yhteydenottojen kannustamana Niina Kivinummi on antanut suostumuksensa asettua ehdokkaaksi kevään 2019 eduskuntavaaleihin. Oma puolueosasto Ähtärin sosialidemokraatit esittää Kivinummea ehdokkaaksi.

– Nämä lähes kaksi vuotta politiikan parissa ovat opettaneet minulle valtavan paljon ja haluan ottaa seuraavan askeleen kohti suurempaa vaikuttamismahdollisuutta. Haluan olla mukana piirimme hienossa ja aktiivisessa ehdokasjoukkueessa, yhdessä eriarvoisuutta vastaan taistellen.  Kevään eduskuntavaalit tulevat näyttämään, saammeko jatkossakin puhua hyvinvointiyhteiskunnasta vai jatkuuko maassamme heikoimmassa asemassa olevien polkeminen.

Tämän päivän politiikka on kovaa peliä ja jatkuvan kasvun, investointien ja kehityksen paineen alle on helppo jättää yhteiskunnan apua ja palveluja tarvitsevat, kuten lapsiperheet, pienituloiset sekä sairaat. Pehmeiden arvojen, inhimillisyyden ja maalaisjärjen käyttöä tarvitaan, jotta päätöksenteko valtakunnan tasolla olisi jatkossa kauaskantoisempaa. Uskon myös, että yhä ratkaisevampaan rooliin nousevat ennaltaehkäisevä työ monella saralla sekä ihmisten rohkaiseminen vastuunkantoon kannustinloukkujen sijaan.

Tiedostan, että urani politiikan parissa on vasta lapsenkengissä, mutta nöyryys, into ja halu oppia ovat sitäkin kovempia. Rakkaus omaa kotiseutua kohtaan ja sisu taistella haja-asutusalueiden puolesta ovat myös valttikorttejani, taustoittaa Kivinummi kansanedustajaehdokkaaksi lupautumistaan.

Niina Kivinummi  on 30-vuotias neljän lapsen äiti ja työskentelee yksityisellä työnantajalla fysioterapeuttina ja personal trainerina. Kivinummi on ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu, sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsen sekä Etelä-Pohjanmaan maakuntavaltuuston jäsen. Hän toimii myös puheenjohtajana MLL Ähtärin paikallisyhdistyksen hallituksessa ja on mukana Arkadia 2019- ohjelmasarjassa.

Korona-kartta 700x

1 KOMMENTTI

  1. Jestas! Nyt Ähtäriläiset Mikko vaihtoon….
    Vaikka Kivinummi ei sanoisi Eduskunnassa neljään vuoteen sanaakaan, niin lisääntyisihän sen poppoon keskimääräinenkin naiskauneus kymmeniä prosentteja.
    Kaiken lisäksi hän on sanavalmis ja teräväjärkinen nainen.
    Kaikki joukolla äänestämään häntä – yli puoluerajojen. Hän on parasta, mitä Ähtäristä Pandojen lisäksi löytyy!

JÄTÄ KOMMENTTI