Nuori mies kuoli henkilöauton ja rekan yhteentörmäyksessä Soinintiellä Karstulassa

0

Sisä-Suomen poliisi tiedottaa, että se sai tehtäväilmoituksen tiistaina kello 13.07 Soinintielle, missä oli tapahtunut rekan ja henkilöauton välinen liikenneonnettomuus. Mediaa puolestaan pitkään  harhaanjohtanut onnettomuus ilmoitettiin valtakunnallisessa hälytysjärjestelmässä tapahtuneeksi aamupäivällä hieman ennen kello puoli kymmentä?

Poliisin mukaan liikenneonnettomuuden seurauksena henkilöauton kuljettajana toiminut, karstulalainen nuori mieshenkilö, menehtyi rajussa kohtaamiskolarissa tapahtumapaikalla.

Poliisin keräämien alustavien tietojen mukaan henkilöauto oli tullut Soinintietä, menosuunnassaan oikealle kaartuvaa tietä pitkin, ja ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle. Poliisin mukaan nuori kuljettaja oli yrittänyt väistää vastaan tullutta raskasta ajoneuvoyhdistelmää, mutta ei ollut siinä onnistunut.

Vakavan onnettomuuden johdosta poliisi suoritti paikalla tutkintaa. Soinintie oli tapahtuman johdosta suljettuna liikenteelle noin neljän tunnin ajan.

Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena eikä tiedota asiasta tämän tiedotteen jälkeen enempää.


 

JÄTÄ KOMMENTTI