Nuori mies kuoli suistuttuaan henkilöautolla raskaan ajoneuvoyhdistelmän keulaan

0

Onnettomuus sattui perjantai-iltana (19.7) vähän ennen puoltayötä Kurikassa Vaasantiellä Vakavan nokkakolarin osapuolina olivat raskaan liikenteen ajoneuvoyhdistelmän ja henkilöauto.

Pohjanmaan poliisin mukaan onnettomuus tapahtui noin 100 metrin päässä Vaasantien ja Kaskistentien risteyksestä Jalasjärven suunnasta.

Kuten tänäkin vuonna useimmissa kolareissa valtatiellä, ajautui henkilöauto toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmäsi kookkaamman ajoneuvoyhdistelmän keulaan. Kurikassa sattuneen rajun kolaroinnin seurauksena jopa ajoneuvoyhdistelmä kaatui vaarallisesti kyljelleen keskelle ajokaistaa ja romuttunut henkilöauto suistui ojaan.

Yhteentörmäyksessä henkilöauton kuljettaja, nuorehko mieshenkilö, menehtyi ja ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja loukkaantui lievästi. Ajoneuvoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita matkustajia.

Tie on oli pelastus- ja raivaus toimien vuoksi tapahtumapaikan kohdalta poikki koko yön ja se saatiin avatuksi normaaliliikenteelle aamulla. Poliisi kertoo suorittaneensa paikalla teknistä tutkintaa ja alkaa seuraavaksi yhdessä tutkijalautakunnan kanssa selvittämään tapausta ja onnettomuuteen johtaneita syitä. Poliisilla ei ole tässä vaiheessa muuta tiedotettavaa tapahtuneeseen liittyen.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI