Nuori mies yritti kikkailla ilmaiset lonkerot – kiinniotossa paljastui monta muutakin asiaa!

0

Sisä-Suomen poliisin partiota kutsuttiin torstai-iltapäivänä kello kolmen jälkeen selvittämään epäselvää ostostapahtumaa Tampereen Lielahdessa sijaitsevaan markettiin. Paikalla poliisit saivat selvitettäväkseen ovelan ”puhallus” tapauksen, jonka yhteydessä tuli julki monta muutakin asiaa.

Parikymppinen mies oli ostanut marketista kolme pakkausta lonkerojuomia ja kantanut tuotteet tämän jälkeen autoonsa. Mies oli palannut tämän jälkeen takaisin myymälään ja ottanut hyllystä saman määrän saman merkkisiä lonkeropakkauksia, joita oli hetkeä aiemminkin ostanut. Pakkaukset kerättyään mies meni kassalle ja yritti palauttaa tuotteita aiemmin ostamiensa juomien kuittia vastaan. Jollain atavalla asia kuitenkin kassalla paljastui ja henkilökunta kutsui poliisit paikalle.

Huijaustapausta selvitettäessä poliisille ilmeni, että miehellä oli entuudestaan jo kaksi voimassa olevaa etsintäkuulutusta. Tutkittavaksi tuli lisäksi huumausaineen käyttörikos ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito. Miehellä oli hallussaan huumaavia lääkkeitä, joihin hänellä ei ollut reseptiä. Lisäksi hänellä oli mukanaan partiopuukko, jonka hallussapitoon ei löytynyt hyväksyttävää syytä. Mies kuljetettiin poliisiasemalle.

JÄTÄ KOMMENTTI