Oriveden ampujaa etsitty jo aiemmin – yhteys Posiolta löytyneeseen 16 vuotiaaseen kadonneeseen tyttöön?

0
Poliisi on etsinyt Oriveden epäiltyä ampujaa jo viikkoja sitten. Tuolloin poliisi haki vuonna 1989 syntynyttä miestä samalla, kun se etsi Orivedeltä kadonnutta 16-vuotiasta tyttöä.

Etsitty Milla Lehtonen löytyi myöhemmin vahingoittumattomana Posiolta. Tytön vanhemmat olivat hakeneet miehelle muun muassa lähestymiskieltoa.

Useita laukauksia ammuttiin Oriveden yhtenäiskoulun käytävältä luokan oven läpi kello puoli kymmenen jälkeen. Luokassa oli ampumishetkellä 14 oppilasta ja opettaja. Ampuja oli koulussa koputtanut sen luokan oveen, jossa 16-vuotias tyttö oli. Opettaja oli avannut oven, mutta oli aseen huomattuaan ennättänyt sulkea ja lukita oven. Onnea oli runsaasti matkassa, sillä kukaan ei loukkaantunut koululla.

Ampujaksi osoittautunut Jani Koskinen ei ole koulun oppilas. Hän luovutti aseensa ja antautui käskyttämällä poliisille ja on nyt on poliisin huostassa, sekä kuulusteltavana.

Ennen Oriveden yhteiskoululle menoaa Koskinen kävi ampumassa 16-vuotiaan tytön isää hänen työpaikallaan. Toinen laukaus osui isää käteen.

Tässä linkissä Milla Lehtosen katoamisilmoitus juttu, joka oli myös J-Pnews sivulla
Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI