Ota kesän matkailija haltuun | Ryhdy elämystuottajaksi

0
Fasadi - Alavuden Kehitys Oy

Hyödynnä kesän matkailusesonki ja tule palveluntarjoajaksi Doerziin!

Kotimaan matkailussa on odotettavissa vilkas kesä ja paikallinen kulttuuri sekä elämäntapa kiinnostavat matkailijoita. Jokainen alavutelainen voi tarjota matkailijoille tekemistä, nähtävää ja koettavaa. Lempiharrastuksesi tai mielipuuhasi voi olla sellainen, joka kiinnostaa matkailijaa ja sen ympärille voi rakentaa palvelun, joka on nyt mahdollista tarjota ostettavaksi matalalla kynnyksellä Doerz-verkkopalvelussa.

Luontoa ja liikettä

Doerz on hyvin helppokäyttöinen ja turvallinen verkkoalusta sekä oman elämystuotteen perustamisen että kaupankäynnin kannalta. Doerz-alustan kautta aktiviteetteja voivat tarjota niin yritykset, yhdistykset kuin myös yksityishenkilöt. Tie elämystuottajaksi on siis avoin kenelle tahansa, Y-tunnusta ei tarvita. Elämystuottajana toimiminen onkin mainio tilaisuus muuttaa oma harrastus tai kiinnostuksen kohde lisätuloiksi.

Alavuden Kehitys Oy on solminut Doerzin kanssa sopimuksen, minkä ansiosta verkkokaupan käyttö on elämyksen tarjoajalle edullista; kuluja syntyy vain toteutuneesta kaupasta eli pelkästään tuotteen lisääminen alustalle ei maksa mitään elämyksen tarjoajalle. Doerzille maksettava komissio toteutuneesta kaupasta on palveluntuottajalle vain 10 %.

Tarjottavat palvelut ja elämykset tulevat näkymään myös Visit Alavus –sivustolla ja lisäksi Visit Alavus toimii elämyspalveluita tarjoavien yhteyshenkilönä ja ohjaa asiakkaita Doerz-verkkokauppaan.

”Doerz-yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan alueen matkailutoimijoille lisänäkyvyyttä ja alustan, jossa palvelut ovat helposti asiakkaan ostettavissa ja tällä tavoin saamme myös yksityishenkilöiden tuottamat palvelut mukaan. Haluammekin innostaa alavutelaisia ryhtymään elämystuottajiksi”, toteaa Ulla Koivisto Alavuden Kehityksestä.

Visit Alavuden Doerz-alusta on jo avoinna osoitteessa https://fi.doerz.com/visit-alavus ja sisältöä voi alkaa tuottaa vaikka heti. Kesäkuun alussa järjestetään infotilaisuus palvelun käytöstä ja elämysten myynnistä. Asiasta kiinnostuneiden kannattaa seurata tiedotustamme paikallislehdissä ja nettisivuillamme www.fasadi.com ja www.visitalavus.fi.


 

JÄTÄ KOMMENTTI