Otanta perjantai-illan liikenteestä tavoitetuista huumaantuneista kuljettajista

0

Pohjanmaan poliisi tavoitti perjantai-iltana seutukunnaltamme humalaisia ja huumausaineissa muun liikenteen joukossa ajaneita kuljettajia. Huumattuna, tavalla tai toisella, välinpitämättömästi ajamaan lähteminen on yksi pahimmista rikoksista vähintäänkin muita tiellä liikkujia kohtaan.

 

Kauhavalla

Eilen illalla kello viiden aikaan Kauhavalla Pohjanmaanväylällä ajautui pietarsaarelaisen keski-ikäisen miehen kuljettama auto ojaan. Lähistöltä tavoitettu mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Mies oli sama, joka hetkeä aikaisemmin oli pahoinpidellyt toista miestä, hakatun vammojen laadusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

 

Vimpelissä

Eilen illalla vähän ennen kello yhdeksää Vimpelissä Pöntisentiellä kuljetti vimpeliläinen nuorempi mies henkilöautoa päihtyneenä. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Ajelua tutkitaan rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

 

Alajärvellä

Eilen illalla kello puoli yhdeksän jälkeen Alajärvellä Vanhatiellä kuljetti alajärveläinen nuori mies henkilöautoa päihtyneenä. Mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

 

Alavudella

Eilen illalla lähellä puoltayötä Alavudella Peräseinäjoentiellä kuljetti keravalainen nuorempi mies henkilöautoa päihtyneenä. Ajo-oikeudettomalle miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja. Ajelua tutkitaan mm. rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena. 

JÄTÄ KOMMENTTI