Palotorin mörkötori käynnistää keskiviikon mörköpäivän Alajärvellä

0

Tämän vuoden erikoisuus on, että mukana kampanjassa olevat liikkeet ja pankit ottavat vastaan ja keräävät asiakkailtaan “kummitustarinoita” ja lapset voivat piirustella omia mörköjään ja jättää piirustuksia liikkeisiin esille ripustettavaksi.

Vanhojen tapojen mukaan kauppiaat ja yritykset palkitsevat osallistujia tavalla tai toisella.  Pääasia pimeän illan aikana on kuitenkin , että liikkeet laittavat esille eriskummallisia ja “pelottavia” tarjouksia. Tiedossa on kepposia ja makeaa. Mörköiltana luonnollisesti sonnustaudutaan ja pukeudutaan aitoon “halloween” tunnelmaan. Niin liikkeissä kuin kadullakin.

Mörköpäivää vietetään myös torilla!

Koko keskiviikon mittainen mörköilypäivä käynnistyy jo kello 11 palotorin Seniorikirppiksellä. Tarjolla on hyvää käyttöravaraa pikkurahalla. Palotorilla voi osallistua myöskin Nukkearpajaisiin, joitka järjestetään Pelastakaa lapset ry:n hyväksi. Lisäksi myynnissä on mausteita, vaatteita, leivonnaisia, ynnä muuta. Palotorin mörkötori pidetään avaoinna iltapäivällä kello neljään saakka. Hämyinen ja arvaamoton, yllätyksiä täynnä oleva mörköilta alkaa liikkeissä kello lyödessä viisi ja kummittelee tunnelman tiivistyessä aina ilta yhdeksään saakka.

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI