Palsanmäki veti väkeä Alajärvellä!

0
Huutokaupan saama suosio yllätti positiivisesti järjestäjät.
(kesk) JPK:n järjestämän huutokaupan meklari Aki Palsanmäki avustajineen toivat tuulahduksen tutusta TV-ohjelmasta Alajärvelle.

Katriina Kantanen

ALAJÄRVI

Helatorstaina pidetyssä Järviseudun Pallokerhon huutokaupassa nuijittiin pöytään yhteensä 225 kauppaa. Reippaan kaksi tuntia kestänyt huutokauppa keräsi väkeä hallin täyteen ja tavara vaihtoi omistajaansa tiuhaan tahtiin. Meklarina toiminut ”huutokauppakeisari” Aki Palsanmäki vei tapahtumaa eteenpäin televisiosta tutuksi tulleella rempseällä otteellaan ja hurtilla huumorillaan.

Huutokauppayleisöä oli kerääntynyt liki yhden jäähallillisen verran (Klikkaa kuvasta suuremmaksi!)

JPK:n puheenjohtaja Petri Koskenmäki oli tapahtuman jälkeen huojentunut ja tyytyväinen mies.

–Tapahtuma onnistui yli odotusten. Tuhannesta ihmisestä haaveiltiin, 500:aa odotettiin ja kun tuo tuhat kävijää lopulta tuli, niin tyytyväinen tässä saa olla.

Huutokauppaan oli yksityisten ja yritysten toimesta lahjoitettu 225 tavaraa ja palvelua, jotka siis kaikki myytiin. Rompetorilta tavaraa löytyi vielä toinen mokoma.

–Iso ja nöyrä kiitos lähtee lahjoittajien suuntaan, tapahtumaa ei olisi saatu aikaan ilman näin suurta lahjoittajien määrää. Myös talkoolaiset ovat kiitoksensa ansainneet, sillä järjestelyt sujuivat hyvin ja saivat positiivista palautetta, kiitteli Koskenmäki

Arvoltaan suurimmaksi huutokohteeksi nousi odotetusti Alajärven Autokoulun lahjoittama ajokortti, jonka hinta päätyi kovan kilpailun jälkeen 1400 euroon.

JPK on mukana myös 6.6. jäähallilla järjestettävillä laneilla ja 4.7 rokulitrialthonissa.

Huutokaupan saama suosio yllätti positiivisesti järjestäjät.

JÄTÄ KOMMENTTI