Pia Maskonen Virtain kaupungin rakennusmestariksi

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain teknisten palveluiden lautakunta valitsi tiistaina (14.6) kaupungin uudeksi rakennusmestariksi Pia Maskosen. Hän on koulutukseltaan rakennus-insinööri.  Rakennusmestarin virkaa haki määrä-aikaan mennessä neljä henkilöä.

Katuvalaisimien vaihtourakan suorittajaksi valittiin edullisimman tarjouksen jättäneen Pohjois-Hämeen Sähkötyö Oy:n. Tarjouksen hinta on 62.598 euroa (alv 0%). Tarjouksia pyydettiin kuudelta urakoitsijalta.  Tarjouksen jättivät Normivalaistus Oy, PAV Oy, Pohjois-Hämeen Sähkötyö Oy ja SähköWaasa Oy.

Siikala-Syvälahti yksityistielle, sillan korjaamiseen myönnettiin 20 %: hankkeen toteutuneista kustannuksista, kuitenkin enintään 4720 euroa. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 23.600 euroa. Ely-keskuksen myöntämä avustus on 75 %. Siikala-Syvälahti-tien vaikutusalueella on vakituista asutusta, loma-asuntoja ja metsä- ja viljelysmaita.

Kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle esitetään 50.000 euron lisämäärärahaa vesihuoltolaitoksen Pippuri-hankkeen käynnistämiseen. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI