Pietarsaaren paloittelumurha syyteharkintaan – vanki tunnusti surmanneensa uhrin

0
Koko valtakunnan alueella huumausaineita käyttävien vastuuttomuus liikenteessä on silminnähden huolestuttavaa...komennot eivät tehoa ja poliisia lähetään pakoon...silmitön väkivalta rehottaa..yms.

Pietarsaaressa yhdeksäs päivä helmikuuta (9.2.) tänä vuonna ilmitulleen henkirikoksen esitutkinta on valmis ja sen aineisto toimitetaan tämän viikon aikana syyttäjälle syyteharkintaan. Poliisille on esitutkinnassa syntynyt käsitys tapahtumien kuluista ja surmatyön motiivista.

 

Epäilty oli asunnossaan surmannut ja paloitellut surmatun pietarsaarelaismiehen ruumiin. Ruumiinosat oli yritetty hävittää muun muassa sullomalla ne tapahtumapaikan lähistöllä sijaitsevaan jätekonttiin.

43-vuotias pietarsaarelainen, surmatyöstä epäilty mies, on 13.2.2017 Pohjanmaan käräjäoikeuden päätöksellä vangittu murhasta todennäköisin syin epäiltynä. Hän on edelleen vangittuna ja hän on esitutkinnassa kertonut surmanneensa uhrin.

Myös epäillyn vaimo on asian johdosta ollut vangittuna, mutta hänet on tutkinnanjohtajan päätöksellä vapautettu tutkintavankeudesta, koska edellytyksiä hänen vangittuna pitämiseen ei enää ollut.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI