Pirkanmaan koronanyrkin ohjeistuksen vaikutukset Virroilla

0
Kirjasto (Virtain kaupunki)

Jarkko Ruohola/J-Pnews
VIRRAT

Tiistaina 13.4. kokoontuneen Pirkanmaan koronanyrkin ohjeistusten vaikutukset Virroilla.

Merikanto-opiston alakoululaisten, eli 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäopetus (mupe, muskari, tanssi, yhtyetoiminta) palaa lähiopetukseen 19.4. alkaen. Ryhmän enimäiskoko on 10 henkilöä. Yli 12-vuotiaiden (2007 syntyneet ja sitä vanhemmat ) kaikki ryhmäopetus jatkaa etäopetuksena 30.4.2021 asti.

Myös kouluilla voidaan käynnistellä vuonna 2008 ja sitä myöhemmin syntyneiden kerhotoimintaa turvaohjeistuksen huomioiden. Tästä koulu ilmoittaa oppilaita ja huoltajia erikseen.

Pirkanmaalla edelleen suositellaan pidettäväksi suljettuna mm. museot ja kirjastot. Kirjasto voidaan pitää edelleen rajoitetusti auki nopeaa lainaustoimintaa varten. Virtain taidegalleria Virinä on suljettuna 30.4. 2021 saakka

Joka kolmas virtolainen on saanut ensimmäisen koronarokotteen

Koronarokotustilanne oli Virroilla toissapäivänä sellainen, että joka kolmas on saanut ensimmäisen koronarokotteen (33,2 %). Koronapotilaita hoitava henkilöstö sekä ympärivuorokautisen hoivan henkilöstö ja asukkaat ovat saaneet rokotteen. Ensimmäinen rokoteannos on annettu myös kaikille yli 80-vuotiaille, jotka on tavoitettu ja ovat halunneet ottaa rokotteen.

Tällä hetkellä rokotetaan 70-79 -vuotiaita ja tilastojen mukaan tämä ryhmä alkaa olla kohta rokotettu. Riskiryhmä 1 rokotukset ovat käynnissä. Tämän jälkeen siirrytään taas ikäryhmissä pykälä alaspäin. Tästä Keiturin  Sote Oy tiedottaa tarkemmin myöhemmin. -jr


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI