Pohjoisen suomenselän liikenteessä ulosajojen päivä!

0
Torstaiaamuna Pihtiputaalla noin kello puoli kahdeksan aikaan liukasteli 1988 syntynyt ulkomaalainen nuorimies henkilöautolla katolleen ojaan. Liki samalla tavoin katolleen ojan pohjalle päädyttiin päivän aikana myöskin Viitasaarella ja Kinnulassa.

Pihtiputaalla nuorimies kuljetti henkilöautoa 4-tiellä etelän suuntaan. Ilosjoen kohdalla hän ajautui tien oikeaan reunaan siten, että menetti korjausliikkeistä huolimatta auton hallinnan ja suistui oikealle puolelle ojaan katolleen. Kyydissä oli kaksi miestä, joista toinen loukkaantui ja kuljetettiin Keski-Suomen keskussairaalaan.

Kuljettaja ja toinen matkustajista käytettiin tarkastuksessa Pihtiputaan terveysasemalla. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtuneeseen.

.

Viitasaarella iltapäivällä noin kello puoli kolmen aikaan viitasaarelainen mies menetti henkilöautonsa hallinnan Kokkolantiellä ja suistui oikealle puolelle ojaan päätyen katolleen.

Kyydissä ei ollut matkustajia. Mies kuljetettiin tarkastukseen Keski-Suomen keskussairaalaan. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen.

.

Kinnulassa vuorostaan ulkopaikkakuntalainen 19 vuotias nuori nainen menetti autonsa hallinnan Viitasaarentiellä, ja suistui vaarallisesti vastaantulevien kaistan yli päätyen menosuunnassaan tien vasemmalle puolen ojaani katolleen. Tässkin tapauksessa kuljetta puhalti puhtaat lukemat poliisin alkometriin. Onnekkaasti kukaan ei loukkaantunut tieltäsyöksyssä.

JÄTÄ KOMMENTTI