Poliisi epäilee kadonneen henkilön joutuneen henkirikoksen uhriksi – kolme miestä ja 17-vuotias tyttö vangittiin osallisena tapaukseen tänään

0
(Poliisi)

Sisä-Suomen poliisi on julkaissut akaisemmin tiedotteita kadonneesta henkilöstä nimeltä Jere Lindell. Katoamista tutkittaessa heräsi epäily hänen joutumisestaan henkirikoksen uhriksi. Katoamisilmoituksen teki kadonneen lähiomainen 8.1.2019. Poliisi käynnisti esitutkinnan 20.1.2019.

Poliisi otti kiinni 18.2.2019 kiinni kolme henkilöä ja 20.1.2019 kiinni yhden henkilön epäiltynä henkirikokseen. Epäillyt, kolme miestä ja yksi nainen, on tänään vangittu tapaukseen liittyen Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Nimikkeinä ovat yhden epäillyn osalta murha ja kolmen muun rikoksen tekijän suojeleminen ja/tai hautarauhan rikkominen. Koska tutkinta on kuulustelujen osalta alkuvaiheessa, rikosnimikkeet saattavat tutkinnan edetessä muuttua.

Poliisi on eristänyt Parkanon rautatieaseman läheisyydessä metsässä alueen, jossa rikoksen uhri on todennäköisesti surmattu.

Vainajaa on yritetty hävittää paikalla olleessa risu/puukasassa polttamalla. Koska teko on tehty tämän hetken tiedon mukaan 28.-29.12.2018 välisenä yönä, tapahtumapaikka on jäätynyt ja jäänyt lumen alle. Tästä syystä poliisi joutuu sulattaman uhrin löytöpaikkaa. Poliisi on pyytänyt virka-apua puolustusvoimilta alueen eristyksen valvonnassa.

Tutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei tiedota tutkinnan yksityiskohdista tarkemmin.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI