Poliisi kaipaa lisää todistajia Seinäjoen murhapolttomysteerissä

0
Perheen äidin epäillään kuolleen isän tahallaan sytyttämän omakotitalon tulipalossa Seinäjoen Pohjassa (jpnews.fi)

Seinäjoella 21.9.2017 Pohjan kaupunginosassa tapahtuneen tulipalon esitutkinta on valmistumassa helmikuun alkupuolella. Osoitteessa Heleenkatu 51 sijaitsevan omakotitalon palossa menehtyi perheen suomalainen äiti ja perheen 6 -vuotias tyttö loukkaantui vakavasti. Sen sijaan perheen 3 -vuotias poika selvisi palosta lähes vahingoittumattomana. Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on vanginnut perheen ulkomaalaisen isän.

Poliisin suorittamassa esitutkinnassa on selvinnyt, että heti palon syttymisen jälkeen joku sivullinen mieshenkilö on ottanut perheen pojan turvaan talon takapihalta. Poliisi kaipaa nyt tietoa henkilöstä tai henkilöistä, jotka kävivät palon alkuvaiheessa auttamassa turvaan talon takapihalta lapsen tai miehen.

Myös muita palon alkuvaiheista havaintoja tehneitä pyydetään ottamaan yhteyttä joko puhelimitse numeroon 02 9544 0513 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Lisäksi poliisi toivoo saavansa käyttöönsä kansalaisten palon alkuvaiheessa ottamia kuvia, joita poliisi pyytää lähettämään edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI