POLIISI | Kaksi lasta kateissa Seinäjoen Ylistarosta

0
Joona ja Jami Salmela

Joona ja Jami Salmela
Äiti ja miestystävä sieppasivat 5- ja 7 vuotiaat pojat

Ylistarolaisessa yksikössä hoidossa olleita lapsiaan tapaamassa ollut lasten äiti ja tämän miesystävä sieppasivat 5 ja 7-vuotiaat lapset auton kyytiin ja poistuivat paikalta Ylistaron keskustan suuntaan torstaina illansuussa klo 18.45 aikaan. Pariskunnan mukana oli myös noin 1-vuotias lapsi.

Lapsia ja lapset mukaansa ottaneita henkilöitä ei ole toistaiseksi poliisin suorittamissa tiedusteluissa ja etsinnöissä löydetty. Lapset huostaan ottaneet henkilöt asuvat Satakunnan alueella.

Pariskunnan käytössä oli hopeanharmaa farmarimallinen Volvo, jonka rekisteritunnus on todennäköisesti YEN-748.

Kateissa olevat lapset:

1. Jami Salmela, pituus 110 cm, paino 20 kg, vaaleat hiukset ja siniset silmät. Pukeutuneena katoamishetkellä mustaan autot-kuvioiseen T-paitaan ja tummiin shortseihin; päässä lippis.

2. Joona Salmela, pituus 118 cm, paino 22 kg, vaaleanruskea tukka ja ruskeat silmät. Yllä katoamishetkellä vaaleansininen t-paita, tummat collegehousut ja sinertävä Mikki-hiiri lippis.

Viranomaisarvion mukaan lastensuojelullisista syistä lasten pikainen löytyminen on hyvin tärkeää.

Kaikki lapsiin ja lasten katoamiseen liittyvään ajoneuvoon liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan asiaa tutkivaan Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen tutkintaan 0400-762009 tai lähimmälle poliisille tai hätäkeskukseen numeroon 112.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI