POLIISI | Nuori mies edelleen kateissa Kaustisella – kuvan auton liikkeistä halutaan havaintoja

0
Poliisi kaipaa vihjeitä punaisesta Toyota Carina merkkisestä henkilöautosta, joka on ollut vangittujen käytössä. Poliisi pyytää tietoa auton liikkeistä 16-17.06.2020 väliseltä ajalta.

Kaustisella 16.6.2020, surmattu on edelleen kateissa

Esitutkintaa koskien Kaustisella 16.6.2020 kadonneen nuoren miehen kohtalo on edennyt. Tutkinnassa on tullut esiin seikkoja, joiden perusteella poliisilla on vahvat epäilyt, että kyseinen edellä mainittu nuori mies on surmattu illalla 16.6.2020. Rikoksesta todennäköisin syin epäiltynä on vangittuna kaksi Kaustisella asuvaa miestä.

Poliisi on tämän viikon aikana suorittanut maastoetsintöjä muun muassa menehtyneen ihmisen jäännösten etsimiseen erikoistuneilla poliisikoirilla. Surmatun jäännöksiä ei ole löytynyt. Etsintöjä on suoritettu Kaustisen lisäksi ja Vetelin kunnan alueilla, muun muassa Räyringin kylällä.

Poliisi epäilee luvan liittyvän surmapäivän tapahtumiin

Edellä viitaten pyytää poliisi tietoa missä liitetty valokuva on otettu. Poliisi pitää varsin mahdollisena, että kyseinen valokuva on otettu 16-17.06. 2020 välisenä yönä ja, että kuvauspaikka liittyy surmatun kätkemiseen.

Liitteenä on myös valokuva punaisesta Toyota Carina merkkisestä henkilöautosta, joka on ollut vangittujen käytössä. Poliisi pyytää tietoa auton liikkeistä 16-17.06.2020 väliseltä ajalta.

Mahdolliset havainnot tai muut tiedot pyydetään ilmoittamaan lähimmälle poliisiasemalle tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI