Poliisi tutkii mikä aiheutti kerrostalopalon Vanhassa Vaasassa

0

Eilen iltapäivällä syttyi tulipalo kerrostalossa Vaasan Kuningattarenpolulla. Pohjanmaan poliisin mukaan tulipalo oli saanut alkunsa talon ulkopuolella, asunnon terassilta ja lähtenyt leviämään seiniä pitkin välikattoon. Talossa, joka tuhoutui täysin palossa, on 17 asuntoa ja siinä asui 24 henkilöä.

Poliisi suorittaa tällä hetkellä teknistä tutkintaa palopaikalla. Asiaa tutkitaan palonsyyn tutkintana. Palon syttymissyy on poliisin mukaan edelleen epäselvää, mutta tämän hetkisten tietojen perusteella tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi on saanut useita vihjeitä palosta, mutta kaipaa edelleen havaintoja, kuvia tai mahdollisia videoita osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Pelastustoimen lopputiedote Kuningattarenpolulla Vaasassa:

Vaasan Kuningattarenpolulla sijaitsevassa kerrostalossa eilen torstaina 3.10. syttyneen tulipalon pelastustoiminta on lopetettu. Vastuu jälkivartioinnista ja jatkotoimenpiteistä on luovutettu rakennuksen omistajalle. Asukkaiden tiedusteluihin vastaa taloyhtiön isännöitsijä. Pelastuslaitos on tänään yhteistyössä poliisin kanssa suorittanut palontutkintaa onnettomuuspaikalla. Palo syttyi talon ensimmäisessä kerroksessa ja levisi siitä erittäin nopeasti kattorakenteisiin. Syy tulipalon nopeaan leviämiseen ylöspäin oli parvekeseinien yhtenäinen puurakenne.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI