Poliisin ”Maija” pyörähti katolleen -rattijuoppo ajoi poliisia pakoon järven jäälle Viitasaarella

0
Rattijuoppo pakeni poliisia järven jäälle Keiteleellä (arkistokuva ei liity tapaukseen)
Tänään keskiviikkona (29.1.) noin kello puoli yhden aikaan aikaan poliisin maija-mallinen poliisiauto suistui katolleen Keitele-järven jäällä Pihkurinsaaren rannassa.

Poliisipartio havaitsi epäillyn rattijuopon kuljettaman auton Viitasaaren keskustassa, joka oli ajanut Keitele – järven jäälle. Jäällä poliisipartio yritti pysäyttää henkilöauton, mutta hälytyslaitteista ja pysäytysvalosta huolimatta kuljettaja ei pysäyttänyt autoa. Pakenevan ajoneuvon seuraaminen jatkui Viitasaaren keskustasta pohjoiseen Keiteleen jäällä aina Pihkurinsaaren rantaan saakka.

Pöllyävän lumen vuoksi näkyvyys oli rajallinen ja poliisiauto törmäsi saaren rantaan osuen samalla myös pakenevaan autoon. Törmäyksen voimasta poliisiauto kierähti katolleen ja takaa-ajettava auto vaurioitui myös törmäyksessä.

Poliisia pakoon kaahanneen henkilöauton kyydissä oli kaksi matkustajaa, kukaan osallisista ei kuitenkaan loukkaantunut tapauksen yhteydessä.

Pakoauton kuljettaja puhalsi alkometriin 1,74 o/oo ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Poliisi tutkii onnettomuutta ja siihen johtaneita syitä.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI