Poliisin yöllisessä puhallutuksessa Peräseinäjoella löytynyt rattijuoppo – oli tehnyt huomattavia rikoksia Kankaanpäässä

0

Kuten poliisiuutisissamme aikaisemmin tänään kerroimme Pohjanmaan poliisin partion pysäyttämästä ja puhalluttamasta rattijuoposta lauantaiyönä Peräseinäjoella. Humalassa ajosta kiinni otettu mieskuljettaja paljastui aiemmin perjantai-iltana Kankaanpäässä useampaan rikokseen epäillyksi henkilöksi.

 

Lounais-Suomen poliisi kertoo saaneensa ilmoituksen (8.12.) ennen puoltayötä Kankaanpäästä, jossa ilmoituksen mukaan mies tunkeutui omakotitaloon väkisin ja käytti talon asukasta kohtaan väkivaltaa. Talon naispuolinen asukas pääsi kuitenkin asunnosta pakoon ja naisen entuudestaan tuntema mies jäi asuntoon sisälle. Mies oli sytyttänyt asunnossa tulipalon, minkä jälkeen hän oli poistunut paikalta ajoneuvolla. Miehen sytyttämä talo kärsi palossa tuntuvia vaurioita.

Tulipalon sytyttänyt mies otettiin myöhemmin kiinni (9.12.) yöllä vähän ennen kello puoli kolmea Peräseinäjoelta hänen kuljettaessaan ajoneuvoa päihtyneenä. Mies puhalsi tällöin poliisin alkometriin 1,77 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudesta. Tämän lisäksi miestä epäillään tutkinnan tässä vaiheessa törkeästä tuhotyöstä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja pahoinpitelystä. Mies on pidätetty ja hän on pääosin myöntänyt teot.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja tiedottaa asiasta lisää maanantaina 11.12.2017

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI