Presidenttiehdokas Niinistö pistäytyi kampanjoimaan Alajärvelle!

0
Presidenttiehdokas Sauli Niinistö vieraili puhumassa Alajärvellä (jpnews.fi/JK)

Sauli Niinistö presidentiksi-kansanliikkeen vaalikiertue piipahti Alajärvellä.  Kiertueaikataulu on tiukka, tämänkin päivän ohjelma, Alajärvi, Vaasa, Pietarsaari, Luoto ja Kokkola edellyttävät nopeaa liikkumista. Myöhemmin Niinistön kiertue vierailee Etelä-Pohjanmaalla Jalasjärvellä, Kurikassa ja Ylistarossa.

Presidentti Niinistö kampanjoi toiselle presidenttikaudelle (jpnews.fi/JK)

Kansanliike keräsi kannattajakortteja yli 156.000 kappaletta. Niinistön teemoja ovat muun muassa Rauhaa sotimiselta, Yhteiskuntarauhaa ja Luonnonrauhaa.

Alajärven kaupungin tervehdyksen presidentti Niinistölle toivat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Joensuu ja kaupunginjohtaja Vesa Koivunen. Joensuu luovutti myös Alajärven Ankkurien puheenjohtajan ominaisuudessa presidentti Niinistölle seuran värejä edustavan kaulahuivin. Joensuu totesi tervehdyksessään myös Niinistön olevan historian ensimmäinen istuva presidentti joka on vieraillut Alajärvellä. (jpnews.fi/JK)
Yleisöä kertyi S-marketin piha-alueelle huomattava määrä Alajärveltä ja lähipitäjistä tapaamaan ja ottamaan yhteiskuvia presidentti Niinistön kanssa. (jpnews.fi/JK).
(jpnews.fi/JK)
(jpnews.fi/JK)
(jpnews.fi/JK)

Ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 17.1. jatkuen tiistaihin 23.1. Varsinainen äänestyspäivä on sunnuntai 28.1.

JÄTÄ KOMMENTTI