PRO 0‰ | Törkeitä ja todella törkeitä rattijuoppoja liikenteessä

0
Etelä-Pohjanmaan poliisilla riitti jälleen puuhaa muun muassa rattijuoppojen pidätys- ja käsittelytehtävissä launtai-illan ja sunnuntaiyön aikana.
Huomattava määrä alkoholia veressä Kuortaneella

Poliisille tulleen ilmoituksen perusteella poliisipartio tarkasti Kuortaneen keskustassa lauantaina illalla ennen kello yhdeksää ulkomaalaisissa kilvissä olevan henkilöauton kuljettajan ajokunnon.

Vuonna 1972 syntynyt ulkomaalainen puhalsi poliisina alkometriin todella törkeän 3.05 promillen tuloksen.

Ajokortiton nuorimies ajoi humalassa Alavudella

Poliisipartio pysäytti myöhään  lauantaina illalla kellopuoli yhdentoista aikaan valtatie 18 normaalin liikennevalvonnan yhteydessä alavutelaisen miehen kuljettaman henkilöauton.

Tarkastuksessa ilmeni, että vuonna 1991 syntynyt alavutelainen kuljettaja on alkoholin vaikutuksen alainen ja puhalsi alkometriin 2.2 promillen tuloksen.

Kuljettaja oli liikenteessä myös ilman ajokorttia.

Rattijuoppo törmäsi siltarumpuun Seinäjoella

Poliisille tuli ilmoitus lauantaina ennen ilta yhtätoista holtittomasti ja suurella ajonopeudella Peräseinäjoelta kohti Seinäjokea kaahaavasta henkilöautosta.

Ennen kuin kyseistä autoa ennätettiin edes tavoitettiin, tuli ilmoitus ojaanajosta.

Poliisin saavuttua tapahtumapaikalla ilmeni, että autoa oli kuljettanut vuonna 1987 syntynyt vaasalainen mies.

Mies oli ohjannut humatilassaan auton oikealle puolelle tietä ojan pientareelle ja törmännyt lopuksi tien liittymässä olleeseen  siltarumpuun.

Vaasalaismies ei loukkaantunut mutta poliisin alkometri osoitti puhallustestin jälkeen reilun  humalatilaa osoittavan 1.21 promillen tuloksen.

Lisäksi mies oli menettänyt ajokorttinsa jo aikaisemmin kesällä.

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI