Pro 0‰ | Virolainen rattijuoppo yritti ”taikatemppua” Kokkolassa

0

Se mikä ehkä onnistuu Virossa ei onnistu välttämättä Suomessa
Itse keksittyä, vaiko opittua temppua yritti virolainen mies yrittäessään poliisia pakoon viime yönä keskellä Kokkolaa

Poliisipartio havaitsi yöllä kello kolmen aikaan Viron rekisterissä olevan henkilöauton yrittävän kääntyä Torikadulta yksisuuntaiselle Isokadulle väärään ajosuuntaan.

Liikkeellä olevan poliisipartion huomattuaan kuljettaja lähti pakoon voimakkaasti kiihdyttäen. Paon alkuvaiheessa Seurahuoneen edustalla oli kymmeniä ihmisiä kadun molemmilla puolilla. Pako jatkui reittiä RantakatuPitkänsillankatu – Isokatu ja Torikatu. Pakonsa aikana auto ajautui useita kertoja jalkakäytävälle kadun melemmille puolille osuen muun muassa valaisinpylvääseen Isokadulla.

Virolaiseksi osoittautunut kuljettaja pysäytti auton Torikadulla ja kiipesi takapenkille näytellen nukkuvaa. Mies puhalsi alkometriin 1.60 promillea.

Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikennerikkomuksena.

……………………………………………………………………….

Toimitus muistuttaa!

Pro 0‰ :llen kannattajat peukkuja pystyyn jokaisen kiinnisaaduun rattijuopon kunniaksi!

J-Pnewsin Facebook sivuilla voi myös tykätä ja tukea vakaata ajatustamme, että Suomeen saataisiin ehdotonta 0 promillen rajaa ratin, ruorin ja tangon taakse. 0 promillen puolesta kampanjoitimme jatkuu tavalla tai toisella niin kauan kunnes valtakunnastamme löytyy tarpeeksi suuri joukko rohkeita ja viisaita päättäjiä lyömään pöytään kaikille yksiselitteisen 0 lain alkoholin käytöstä liikenteessä.

Meidän mielestä pyöreä nolla on paljon selkeämpi kaikkien tajuta kuin 0,5‰ raja. 0‰ on ehdottoman puhutteleva. Alkoholia tulee nauttia aivan muualla kuin liikenteessä. Jos ajat, et ota -jos otat, et aja!

Pro 0‰ kampanjassamme vaadimme myös humalassa tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena liikenteessä liikkuville huomattavasti nykyistä kovempia rangaistuksia. Rangaistuksen täytyy olla niin kova, että niiden pelote panee humalaisen ja huumatutuneen miettimään tekoonsa ryhtymisen seuraamusta!

Kyky_naiset_Suomi-Ruotsi_ystvottelu

JÄTÄ KOMMENTTI