Pyöräkuormaaja syttyi palamaan tallissa-isäntä veti traktorilla ulos ja pelasti navetan!

0

Tuhoisat mittasuhteet olivat käsillä tulipalossa keskiviikkoiltana hieman ennen kello seitsemää Pihlajakoskentiellä Kinnulassa. Suurena rakennuspalona Keski-Suomen pelastuslaitokselle tullut ilmoitus antoi Kinnulan ja lähipitäjien palokunnille viitteen tulevasta tehtävästä. Ensimmäisen palokunnan yksikön ennätettyä kohteeseen Pihlajakoskentiellä havaittiin navettarakenuksen tiloissa tuleen syttyneen pyöräkuormaajan tuhoutuvan liekeissä. Pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin mukaan matkassa oli paljon onnea ja talon isännä taitoa ja toimintaa.

Syttymishetkellä pyöräkuormaaja oli ollut navettarakennuksessa sisällä. Omistaja sai taltutettua liekkejä sen verran, että onnistui kiinnittämään palavan pyöräkuormaajan tilan traktoriin, jolla sitten sai vedetyksi palavan työkoneen ulos ja reilusti kauemmaksi rakennuksesta.

Työkoneen syttymissyy ei ollut vielä tiedossa. Pelastuslaitoksen mukaan työkone tuhoutui palossa lähes tunnistamattomaksi. Vahingoilta vältyttiin niin ihmisten, eläinten ja tilan rakennustenkin osalta.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI