Raavaat kaljavarkaat liikkuivat humalassa varastetulla autolla

0

Seinäjoen keskustassa perjantaina aamupäivällä Pohjanmaan poliisi sai ilmoituksen kaljavarkaista Kivistön S-marketissa.

Hieman myöhemmin poliisin partio havaitsi kuvaukseen sopivan henkilöauton lähtevän Törnävän S-marketin pihasta ja pysäytti sen. Autoa ajoi ajo-oikeudeton seinäjokelainen 42-vuotias mieshenkilö, joka puhalsi 0,80 mg/ l. Poliisi otti miehen kiinni ja kuljetti tarkuusalkometrikokeeseen Seinäjoen poliisiasemalle, jossa tulos oli 0,74 mg/ l. Mies siirrettiin selviämään Seinäjoen poliisivankilaan.

Samaan aikaan poliisi sai ilmoituksen, että kyseisten kaljavarkaiden käyttämä ajoneuvo oli anastettu. Poliisin alustavan selvityksen mukaan auton kyydissä ollut seinäjokelainen 37-vuotias mieshenkilö oli anastanut auton aiemmin samana aamuna Seinäjoelta. Autossa oli ollut anastushetkellä auton haltijan puhelin ja lompakko sekä erään toisen henkilön puhelin ja ajokortti.

Edellä mainittujen kauppojen myyjät olivat lähteneet kaljavarkaiden perään kaupan pihalle ja saaneet takaisin osan anastetuista juomista.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa rikosnimikkeillä törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, moottorikulkuneuvon käyttövarkaus ja neljä kertaa varkaus.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI