Rattijuoppo pakeni Kuortaneella – poliisi löysi piileksimästä pensaikosta!

0
Etelä-Pohjanmaan poliisin partiot suorittivat liikenteenvalvontaa lauantai-iltana (1.6.), kun yhtä sen partiota vastaan ajoi ilta yhdeksän jälkeen valtatiellä 18 Alavuden suunnasta Seinäjoelle päin henkilöauto 80 km/h -nopeusrajoitusalueella 101 kilometriä tunnissa.

Sydänmaan kohdalla auton perään lähti poliisimoottoripyörä, jota kuljettanut poliisimies ilmoitti muille partioille edellään menevän auton pyrkivän pakoon.

Auto pakeni muun muassa 120 km/h nopeudella mutkaista hiekkatietä pitkin, joilla oli kelirikkoa ja tienpinnat tapahtuma-aikaan märkiä ja liukkaita kadoten välillä näköpiiristä.

Lopulta pitkän takaa-ajon jälkeen yksi poliisipartio havaitsi kyseisen auton erään mökin pihassa ja pihassa olleen asuntovaunun takaa pensaikosta tavattiin piileksimästä mies.

38-vuotiasta seinäjokelaismiestä epäillään ainakin liikennerikkomuksesta, kun hän ei takaa-ajon aikana totellut poliisimiehen pysähtymismerkkiä.  Häntä epällään myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta rikkoessaan nopeusrajoituksia.

Lisäksi mies puhalsi 1,57 promillea, joten miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Miehen ajokortti otettiin heti poliisin haltuun ja ssian selvittäminen jatkunee aikanaan käräjäsalissa.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI