Samurai Shop – Pauliina Peura – Nuori yrittäjä Soinissa 2016

1
Pauliina Peura

Soinin Yrittäjät ovat valinneet Vuoden Nuoreksi yrittäjäksi 2016 Pauliina Peuran.

Yhdistyksen täyttäessä 40 – vuotta valinta osui Samurai Shopin omistajaan ja perustajaan. Pauliina Peura perusti yrityksen vuonna 2012 ja verkkokaupan vuonna 2013.

 

Yrityksen tuotteet koostuvat pääasiallisesti pipoista ja asusteista. Kotiompelimon yhteydessa on myös tuotemyyntiä. Käsityönä, laadukkaista materiaaleista valmistetut tuotteet ovat Pauliina Peuran itsensä suunnittelemia. Samurai Shop sai nimensä esikoispoikansa Samun nimestä ja tuotteet tarpeesta saada pojille laadukkaat pipot. Sittenmin Samurai Shop on esiintynyt messuilla ja muilla tuote-esittelyillä Etelä-Pohjanmaalla, markkinoiden tuotteitaan ja jatkaen kehitystyötä tuotteiden osalta.

1 KOMMENTTI

  1. hei missä tää kauppa oikein sijaitsee kun itse olisin tarpeessa että saisin itselleni ostaa lämpimän pipo tai muun päähineen ja kun en ole mikään kirpputorilta myssyn ostaja täi ym vaaran vuoksi niin olisi kiva saada ostaa itselle soinista joku pipo ja en halua matkustaa pitkälle lakki tai pipo ostoksille niin haluaisin täältä ostaa päähineen pirjo mustonen jokivarsi Soini.

JÄTÄ KOMMENTTI