Satojen ja satojen autojen jonot Keskisen kyläkaupan 0,52 euron polttoainetankeille!

0
Ähtäriläinen Juulia Lehtinen sai tankata ensimmäisenä autoonsa Vesa Keskisen lahjana 43 litraa menolientä. (Kuvat: Pentti Hautala)

Pentti Hautala /J-Pnews
Alavus/Tuuri

Kyläkauppias Vesa Keskinen vei voiton torstaipäivän ostoryntäyksestä Sukarin Seinäjoen Ideaparkista. 52-vuotiaan kyläkauppiaan myymät polttaineet 0,52 eurolla saivat aikaan paljon useamman auton- ja pidemmät jonot kuin uuden jättimäisen kauppakeskuksen avajaiset!!

Jo kello 15 oli aktiivisemmat Keskisen huoltoaseman pihassa odottelemassa halvan ajoliemen myyntiä, joka alkoi rankan vesisateen tahdittamana tasan kello 17.00.

H-hetkeen mennessä oli kilometrien jonot kerääntyneet Alavudelle johtavalle ”vanhalle” maantielle ja Keskisen puutarhamyymälän ja Siltalan vaateteusliikeen tielle sekä Töysänkin suuntaan.
Tungosesta huolimatta kaikki sujui liikenteessä sutjakkaasti ja sovinnolla, osaavien ohjaajien opastuksella.
Heti ensihavaintojen perusteella sain tehdä arvion, että halvan polttoaineen myynnin päättyessä puoliltaöin kello 00.00, niin tankkeihin on loroteltu 10000:ä litroja neljästä jakelupisteestä.

Pitkien autojonojen varalle oli tankkirekkojakin Keskisen huoltoaseman pihassa. Ja se olikin tarpeen ( Pentti Hautala)

Lähinnä huoltoasemaa sijaitsevasta mittarista ensimmäisenä tankkasi ”sitikkansa” ähtäriläinen Juulia Lehtinen.
-Kun viimeksi oli Keskisellä hieman yli euron litrasta maksettava alennusmyynti autonin konstaili ja myöhästyin. Olinki ensimmäinen, joka ei saanut halpaa polttoainetta.
– Silloin Vesa lupasi, että saan ilmaiseksi tankin täyteen seuraavaasa alennusmyynnissä. Ja nyt sain! 43 litraa tankkiin meni, iloitsi Juulia noin 40 euron lahjastaan.
Lehtisen Juulia ohella iloisella ilmeellä poistui Tuurista torstai-illan aikana varmasti tuhansia autoilijoita.

Tuurista johti tankkausjonot Alavuden puolelle saakka… (Pentti Hautala)

 

JÄTÄ KOMMENTTI