Seinäjoen alueen Case IH -edustus siirtyy Seinäjoen Konerenkaalle

0
Seinäjoen Konerengas Oy:n konemyyjät
Seinäjoen Konerengas Oy:n konemyyjät
Case IH -maatalouskoneiden Seinäjoen alueen edustus siirtyy Traktorimyynti Terho Luomalta Seinäjoen Konerenkaalle 1.9.2014 alkaen.

Edustuksen siirto on jatkoa Agritek Oy:n maahantuomien maatalouskoneiden myyntiverkostossa Pohjanmaan alueella tehtyihin muutoksiin. Kaikkien Agritekin konemerkkien edustuksen hoitaa Kokkolassa tulevaisuudessa INTER-Tractor Oy. Seinäjoen Konerengas puolestaan keskittää toimintansa Seinäjoelle, jossa sillä on syyskuun alusta alkaen osoitteessa Hautomonkatu 14 kaikkien Agritekin konemerkkien myynti, huolto ja varaosapalvelut.

Case IH -traktorien, -paalainten ja -puimurien myynnistä Seinäjoen Konerenkaalla vastaa Isto Kumpu-Huhtala ja New Holland -koneiden myynnistä Jukka Holappa. Sekä Kumpu-Huhtala että Holappa hoitavat yhdessä Antti Paavolan kanssa Seinäjoen Konerenkaan laajan työkonevalikoiman myyntiä.

Seinäjoen Konerenkaan toimitusjohtaja Antti Paavola on tyytyväinen ratkaisuun.

– Toimintojemme keskittäminen yhteen pisteeseen Seinäjoelle on sekä asiakkaidemme että yrityksen etu. Haemme Case IH -edustuksella huomattavaa lisämyyntiä, ja tavoitteemme on vahvistaa merkittävästi asemaamme myyntialueellamme.

– Merkkien yhdistäminen ja myynnin sekä jälkimarkkinoinnin keskittäminen saman katon alle antavat kauppiaalle mahdollisuuden vahvistaa toimintaansa ja tuottaa kilpailukykyisiä palveluita asiakkaillemme, sanoo Agritek Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

JÄTÄ KOMMENTTI