Sininen tulevaisuus haluaa toimia politiikan startupina ja uudistajana

0

Kaikki pääsevät vaikuttamaan Sinisten ohjelmatyöhön

Sinisen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo kehottaa kaikkia suomalaisia osallistumaan poliittiseen vaikuttamiseen. Sinisen tulevaisuuden ohjelman painopisteisiin pääsee vaikuttamaan halutessaan suoraan.

– Politiikan startupina haluamme uudistaa myös tavan, jolla politiikkaa tehdään. Uutena puolueena haluamme antaa kaikille suomalaisille mahdollisuuden evästää Sinisten ohjelmatyötä ja vaikuttaa isänmaan tulevaisuuteen. Ohjelmatyön perustana on Sinisten periaateohjelma. Olemme tänään avanneet kotisivullamme lomakkeen, jolla voi tehdä ehdotuksia ohjelmatyöhömme, Simon Elo kertoo.

Sinisten puoluekokous houkuttaa jäseniä Tampereelle

– Puoluekokoukseemme Tampereelle on tulossa yli 200 osallistujaa, joista lähes kaikki ovat uuden puolueemme jäseniä. Odotamme viikonlopun kokousta innolla ja hyvillä mielin. Puolueemme kiinnostaa, toteaa Sinisen tulevaisuuden vt. puheenjohtaja Sampo Terho.

– Sovimme kokouspaikasta jo alkusyksystä. Rehellisesti sanoen emme osanneet varautua näin suureen osallistujamäärään vain viikkoa ennen joulun pyhiä. Kokouksessa tulee olemaan tiivis ja lämmin tunnelma.

Sinisten kaikki piirijärjestöt pystyssä – nuorisojärjestö myös perustettu

Sinisen tulevaisuuden kaikki 13 piirijärjestöä on nyt perustettu, kun viime viikolla toimintansa aloittivat sekä Hämeen että Satakunnan siniset.

– Puolueemme kenttäorganisaatio on hyvällä alulla, kun kaikki piirijärjestömme on nyt perustettu, Terho iloitsee.

– Tämän lisäksi Marja Nousiaisen johtama Sinisten naisjärjestö perustettiin muutama viikko sitten, ja nyt meillä on myös nuorisojärjestö Siniset Nuoret, jota johtaa 22-vuotias teekkari Tiina Ahva. Organisaatiomme on saatu hyvälle mallille alle puolessa vuodessa.

Sinisen tulevaisuuden perustava puoluekokous järjestetään lauantaina 16.12. Tampereella.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI