Soini-seura katsoo positiivisesti tuleviin vuosiin

0
Kuva: Jorma Turpela

Soini-seurassa on tehty paljon työtä kahden viime vuoden aikana oman kotiseututalon, Kuninkaantuvan saattamiseksi valmiiksi. Näyttelyitä on ollut säännöllisesti ja eri organisaatiot ovat käyttäneet tiloja kokouksissaan ja tapaamisissaan.

Teemu Öhman

Myös tulevina vuosina sama tahti jatkuu. Ensi kesälle on suunnitelmissa soinilaisten, soinilaissyntyisten sekä kesäsoinilaisten taidenäyttely.

Myös kalliogeologi Teemu Öhmanin suunnittelema ”Raamatun kivet” näyttely on tulossa ensi kesälle. Näyttely sisältää nimensä mukaisesti geologisia kiviä taustatietoineen. Myös muunlaista tapahtumaa valmistellaan.

Kirjallista työtä jatketaan entiseen malliin, Soini-lukemisto valmistuu 2021-2022. Seuran kotisivut ovat myös valmistumassa.

Lasse Autio ja Kuninkaantuvalla vieraillut ”meppi” Anneli Jäätteenmäki

-Vuosi 2021 tulee olemaan tapahtumarikas Soinin kulttuurin kannalta ja näyttelyiden taso edelleen vähintään maakunnallista luokkaa. Ensi vuonna järjestetään jäsenkampanja, jonka tuloksena saisimme aktiivisia jäseniä seuraan lisää, toteaa seuran puheenjohtaja Lasse Autio.

Samalla hän toivoo lisää kävijöitä , sillä Kuninkaantupa on näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka, historiasta ja kotiseudusta kiinnostuneille

Lasse Autio palkittiin viime viikolla Kokkolassa Kotiseututyön ansiomitalilla.

 

 

 


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI