Soinin luonto- ja erämessut tulee taas

0
oik. Mikko "Peltsi" Peltoja ja Kuusiolinna Terveys Oy:n nykyinen tj. Juha Viitasaari vuonna 2019

Soinin luonto- ja erämessut järjestetään taas elokuussa

Soinin Luonto- ja erämessut järjestetään lauantaina 7.8. klo 10-18 ja luvassa on jälleen paljon mielenkiintoista erähenkistä ohjelmaa sekä kymmenittäin metsästys-, kalastus-, ja retkeilyaiheisia messuosastoja. Soinin yhtenäiskoululle sijoittuvat messut järjestetään nyt toista kertaa, sillä viime vuoden messut jouduttiin vallitsevan koronatilanteen vuoksi perumaan.

Emilia Etula

Messujen projektipäällikkö Emilia Etula kertoo:

-Messujen ohjelma rakentuu parhaillaan ja näytteilleasettajien sekä yhteistyökumppaneiden haku on käynnissä. Messujen pääteemoja ovat metsästys, retkeily ja muut luontoon liittyvät aktiviteetit. Yhtenä erämessujen pääyhteistyökumppanina on soinilainen Ahti Huvila Oy, jonka kautta messuille saadaan taas mukaan tunnettuja metsästykseen ja asealaan liittyviä yrityksiä. Ohjelmapuolelle on tulossa mm. mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskusteluja paitsi metsästyksestä, myös retkeilystä, maastopyöräilystä ja eräruokailusta Nuotiopiiri-alueella.

Erämessut/ (arkistokuva)

Kiinnostavien messuosastojen ja ohjelman ohella hyvä ruoka on tärkeä osa erämessuja. Tätä varten messuille järjestetään ruokailualue, jossa yleisö voi nauttia monenlaisia herkkuja.

Yhteydenotto: Emilia Etula 050 4663558


 

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI