Soinin sivistyslautakunnan päätöksiä

0

Soinin sivistyslautakunnan päätöksiä 4.11.2020

Sivistyslautakunnan pääasiassa olivat kokouksessa vuoden 2020 muistamiset liikunnan ja kulttuurin sektoreilla. Lautakunta valitsi palkittavat vuoden valmentajaksi, vuoden urheilijaksi, ryhtinuoriksi, nuoreksi toimijaksi ja kunnon kuntalaiseksi. Lisäksi valittiin vuoden kulttuuripalkinnon saaja. Tänä poikkeuksellisena vuonna yhteistä palkitsemistilaisuutta ei järjestetä, joten liikunnan osalta palkinnot jaetaan seuraavan sivistyslautakunnankokouksen yhteydessä. Kulttuuripalkinto luovutetaan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2020, mikäli juhla pystytään järjestämään. Palkinnon saajat julkistetaan palkitsemisen jälkeen.

Muuten asialistalla oli sivistystoimen toteuma kolmannen kvartaalin jälkeen. Sivistystoimen kokonaistoteuma on 67, 46 prosentti, joka kertoo hyvin suunnitellusta ja toteutetusta talousarviosta. Jotain kustannuspaikkakohtaisia ylityksiä kuitenkin oli, esimerkiksi aamu- ja iltapäiväkerho on jo käyttänyt talousarvioon merkityn rahamäärän tässä vaiheessa vuotta kokonaisuudessaan. Syynä tähän on aamu- ja iltapäivätoiminnan tilojen vuokra, jota ei ollut huomattu lisätä talousarvioon. Ylitys katetaan sivistystoimen sisältä.

Sivistystoimen yleis- ja kohdeavustuksen haetaan tänä vuonna jälleen vuoden lopussa. Tänä vuonna käytössä on avustusten sähköinen hakeminen. Avustukset jaetaan vuoden 2021 ensimmäisessä kokouksessa, joka on alustavasti suunniteltu pidettävän keskiviikkona 20.1.


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI