Soinin vuoden yritys – Metsätyö Esko Laitila Oy

0

Metsätyö Esko Laitila Oy valittiin Soinin vuoden yritykseksi. Yhtiö pitää sisällään monipuolista yritystoimintaa ja perheenjäsenet ovat mukana eri toimialoilla. Yrityksen toiminta alkoi 1985 toiminimellä, toimialana metsätyö, johon myöhemmin tuli myös jätehuolto maatiloilla. Vaimo Päivi aloitti oman yritystoiminnan 1987 Martta ja Bertta Tuote- nimellä, toimialana rentouttavat jalka- ja kasvohoidot. Pojat Pertti ja Atte toimivat Laitila Infra  aputoiminimellä maansiirto-alalla.

Palkitut ja palkitsijat. Vas. Atte Laitila, Pertti Laitila, Leo Takala, Esko Laitila, Päivi Laitila, Riitta Holkko, Juha Viitasaari ja Pirkko Ylätalo

Ähtärissä hotelli Mesikämmenessä vietetyssä Yrittäjien juhlassa palkittiin Kuusiokuntien yrittäjäjärjestöjen Vuoden Yrittäjät. Tilaisuuteen toi tervehdyksen Etelä-Pohjanmaa Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko. Puheessan hän korosti yrittäjyyden merkitystä satavuotiaassa Suomessa ja sitä, että se kantaa myös tulevaisuudessa.

Heikki Risikko
Soinilaisia

Sisäministeri Paula Risikko puhui turvallisuudesta. Hänen mukaansa myös yrittäjät ovat turvallisuuden tekijöitä, he luovat yhteiskunnalle taloutta ja työtä. Hänen mukaansa on tärkeää että kunnissa ja maakunnissa otetaan huomioon yrittäjyys, siis yrittäjäystävällisyys. Samalla Risikko kannusti yrittäjiä lähtemään tulevissa vaaleissa ehdokkaiksi, sillä päätöksenteossa tarvitaan yrittäjä-asiantuntemusta.

Sisäministeri Paula Risikko
Soinilaisia yrittäjiä

 

JÄTÄ KOMMENTTI