Suolahden ampumatapauksen kaikkia epäiltyjä ei ole vielä tavoitettu – Poliisi pyytää havaintoja!

0

Sisä-Suomen poliisilaitos jatkaa Äänekosken Suolahdessa sijaitsevassa ravintolassa ja sen ulkopuolella tapahtuneen ampumavälikohtauksen tutkintaa. Ampumisen seurauksena kaksi mieshenkilöä loukkaantui vakavasti ja he ovat sairaalahoidossa. Poliisin tietojen mukaan he eivät ole enää hengenvaarassa.

Sisä-Suomen poliisin toistaiseksi suorittaman esitutkinnan yhteydessä on tarkentunut tutkinnassa olevien rikosten osallisten lukumäärä ja henkilöllisyys.

Rikosnimikkeiksi on tarkentunut tähän mennessä suoritetun esitutkinnan perusteella tapon yritys, törkeä pahoinpitely, törkeän pahoinpitelyn yritys, ampuma-aserikos ja vaaran aiheuttaminen.

Poliisi on suorittanut edelleen maanantaina erityisesti Keski-Suomen alueella etsintöjä epäiltyjen rikosten selvittämiseksi ja epäiltyjen tavoittamiseksi. Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut kaikkia tutkinnassa oleviin rikoksiin epäiltyjä henkilöitä. Poliisi jatkaa esitutkintaa erityisesti osallisten ja todistajien kuulusteluilla. Arvion mukaan tutkinta tulee kestämään useita viikkoja.

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja erityisesti ravintolan sisäpuolella tapahtuneesta ampumisesta. Lisäksi pyydetään niitä henkilöitä ottamaan yhteys poliisiin, jotka kokevat olleensa vaarassa ampumisen johdosta. Yhteydenotot pyydetään puhelinnumeroon 050 456 0471.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI