TÄHÄN ON TULTU! | Miehen epäillään syyllistyneen seitsemään rikokseen Kivenlahden Hesburgerin parkkipaikalla

0
Koko valtakunnan alueella huumausaineita käyttävien vastuuttomuus liikenteessä on silminnähden huolestuttavaa...komennot eivät tehoa ja poliisia lähetään pakoon...silmitön väkivalta rehottaa..yms.

Teimme pikaisen katsauksen poliisin normaaliin arkeen heti alkuviikosta Etelä-Suomen seudulla. Samalla jouduimme toteamaan kuinka välinpitämättömässä, rikollisessa ja arvaamattomassa nykymenossa on mukana yhä useammin huumeet ja päihteet eri muodoissaan.  Ohessa kaksi eri esimerkkiä, jotka eivät juurikaan poikkea siitä minkälaisten tapahtumien kanssa tulemme myös nyky Suomessa lisääntyvästi jatkossa olemaan tekemisissä.

 

Tapahtui Espoossa

Ryöstö, ryöstön yritys, törkeä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen, haitanteko virkamiehelle, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan aggressiivisesti käyttäytyneen miehen epäillään syyllistyneen muun muassa ryöstöön Kivenlahdentien Hesburgerin parkkipaikalla maanantai-iltana (24.4.). Rikoksesta epäilty mies oli tunkeutunut parkissa olleeseen pakettiautoon ja ottanut sen uhkaamalla luvatta käyttöönsä. Hän oli saanut ajettua autoa muutaman kymmenen metriä, kun oli törmännyt liikennemerkkiin. Liikennemerkki lensi osuman voimasta toisen henkilöauton konepeltiin ja keulaan ja aiheutti siihen vaurioita.

Malli kuin suoraa GTA-tietokonepelistä…?

Anastettu pakettiauto pysähtyi ajauduttuaan miehen käsistä ulos tieltä ja törmättyään hampurilaisravintolan terassiin. Tämän jälkeen rikoksesta epäilty juoksi toisen henkilöauton luokse, riuhtaisi oven auki ja pahoinpiteli kuljettajaa ja yritti repiä tätä ulos autosta. Tämän jälkeen ulkopuoliset puuttuivat ”järjettömästi” käyttäytyneen miehen touhuiluun. Ottivat hänet otteeseensa ja painoivat rikoksesta epäillyn maahan sekä pitivät häntä maassa kunnes poliisi saapui paikalle. Mies jatkoi riehumistaan vielä poliisiauton takatilassa. Hän puhalsi seulonta-alkometrikokeessa tuloksen 0,97 mg/l ja hän kertoi käyttäneensä huumausaineita. Miestä epäillään yhteensä seitsemästä eri rikoksesta.

Toinen tapaus Vihdistä

Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta. 

Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla maanantaina (24.4.) illalla kello seitsemän ja kahdeksan välillä.

Hätäkeskukseen oli tullut useita soittoja henkilöautosta, joka eteni moottoritiellä kohti Turkua seilaten sekä muutenkin erikoisesti käyttäytyen. Auto oli ajanut Nummelassa keskustan Citymarketin pihaan, josta poliisi tavoitti kuljettajan ja matkustajat. Poliisin saapuessa paikalle, kaksi autossa ollutta henkilöä oli tajuttomana. Kuljettajaksi epäilty mies oli poliisin paikalle saapuessa hereillä, mutta alkoi vaipua pian tajuttomaksi.

Kolmikon epäillään nauttineen lakkaa.

Lakka on huumaava aine, joka saattaa jo pienenäkin yliannostuksena olla käyttäjälle kohtalokas ja aiheuttaa muun muassa tajuttomuustilan tai sydämen rytmihäiriöitä.

 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI