”Tälle viattomien vanhuksien kiusaamiselle on saatava tavalla tai toisella stoppi” – poliisi etsii teräaseella uhkaillutta romaanihenkilöä!

0

Jokilaaksojen poliisipartio sai eilen keskiviikkona tehtävän Reisjärvelle Rönöntielle, jossa mieshenkilöltä oli omassa asunnossaan peritty todennäköisesti perättömiä velkoja uhkaamalla teräaseella. Epäilty henkilö oli poistunut suhteellisen nopeasti asunnolta saamatta rahoja, mutta oli velkomisen yhteydessä osunut asukasta teräaseella pään alueelle.

Mitään vakavia vammoja ei tapauksessa sattunut. On todennäköistä, että samainen henkilö oli naapuriasunnossa ollut hetkeä aikaisemmin ja oli tarjonnut asunnon omistajalle alkoholia.

Edellämainitut tapahtumat  ajoittuvat keskiviikon (8.1.) kello 16 -19 väliselle ajalle.

Tuntomerkit: asianomistajan mukaan kyseessä on romaanihenkilö, pituus noin 180 cm ja ruumiinrakenne tanakka. Tiettävästi mukana ei ole ollut muita henkilöitä.

Mahdollisesti asiaan liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa Haapajärven poliisiaseman palvelupäivystykseen (tiistai ja perjantai klo 09-15 p. 029 546 4265) tai suoraan tutkijalle 0295 464467.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI