Tapon yritys ilmakiväärillä Vaasassa!

0
Poliisi on ottanut kiinni kolme miestä epäiltyinä osallisuudesta Vaasan Klemettilässä tapahtuneeseen ilmakiväärillä ampumiseen, jossa on loukkaantunut vakavasti vaasalainen nelikymppinen mies.

Alkutilanteessa on asianomistajan pihapiiriin oli ajettu autolla, josta ulos nousseet miehiä olivat aiheuttaneet häiriötä. Metelin takia oli talossa asuva mies mennyt ulos häätämään häiriötä aiheuttanutta porukkaa pois. Häiriköt olivatkin lopulta poistuneet paikalta autollaan sananvaihdon päätteeksi.

Häiriköt tulivat takaisin ase mukanaan

Saman illan aikana sama porukka oli tullut uudelleen talon edustalle haastamaan riitaa. Talossa asuva mies oli tuolloin tullut asuntonsa avoimeen ikkunaan, jolloin häntä oli ammuttu autosta käsin  voimakastehoisella ilmakiväärillä.

Talon avoimessa ikkunassa seisoneeseen miehen rintaan osui yksi luoti.

Ampumisesta vamman saanut mies on leikattu eilen Vaasan keskussairaalassa. Ampumavamma oli erittäin vakava ja se on ollut potentiaalisti hengenvaarallinen.

Miehen tila on tällä hetkellä, poliisin sairaalasta saaman tiedon mukaan, vakaa.

Poliisin mielestä ampumistapausta pidetään pääpiirteittäin selvitettynä. Kuulusteluita kuitenkin jatketaan edelleen.

Poliisi tulee vaatimaan tapauksessa vangittavaksi kahta 19-vuotiasta miestä tapon yrityksestä. Kaikki kiinniotetut miehet ovat kantasuomalaisia vaasalaisia.

Tapauksessa uhri ja epäillyt tekijät eivät ole tiettävästi olleet keskenään tuttuja.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI