Tappoiko sisaren uhittelu veljen Muuramessa ?

0
Keski-ikäinen mies menehtyi sairauskohtaukseen asuintalonsa ulko-oven edustalle Keski-Suomessa Muuramen Nuutintiellä maanantaina. Tapahtumaa edelsi agressiivisesti miestä kohtaan käyttäytyneen sisaren uhittelu.

Maanantaina iltapäivällä noin kello kolmen aikaan naapuri oli nähnyt pihalle tulevan naisen, joka myöhemmin osoittautui talossa asuvan miehen 59-vuotiaaksi sisareksi.

Naisella oli ollut kädessää jokin astalo, jolla huitoen hän oli lähestynyt pihalle mennyttä veljeään.  Mies oli suojannut käsillään itseään naisen huitomiselta pyytäen tätä poistumaan pihalta.  Nainen oli todistajan mukaan vaikuttanut raivostuneelta ja aggressiiviselta ja hän oli tilanteen aikana huutanut kovaa. Nainen ei tiettävästi osunut lyömäaseellaan mieheen. Hetken kuluttua, naisen jo ollessa poistumassa pihalta, miehen havaittiin lyyhistyneen pihamaalle.  Naapuri hälytti paikalle apua, mutta mitään ei ollut tehtävissä miehen pelastamiseksi.

Rikoksesta epäilty nainen oli oman kertomansa mukaan mennyt tavoittelemaan veljeään, jonka kanssa oli ollut riidoissa yli kymmenen vuotta. Hän kertoi ottaneensa rautaputken mukaansa itsepuolustukseksi. Myös huitomistaan hän on selittänyt itsepuolustukseksi. Veljen yllättäen lyyhistyessä maahan hän oli jäänyt seuraamaan tilannetta sivusta.

Poliisi selvittää uhkausta ja sen  mahdollista vaikutusta miehen kuolemaan.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI