Tiaisen rokotevastus ei saanut tuulta siipiensä alle!

0

Pentti Hautala

Perusuomalaisista erotetun Ano Turtiaisen perustaman puolueen: ”Valta kuuluu kansalle” (VKK), varapuheenjohtaja on Alavuden kaupungin-valtuustoon keskustan ehdokkaana valittu Ilkka Tianen.

Tiainen teki Alavuden kaupunginhallitukselle aloitteen, jossa hän esitti, että hallitus määräisi ja esittäisi keskeyttämään lasten koronarokotukset.

Muissakin kunnissa vastaavat aloiteet ovat saanet suhteettomankin laajaa huomiota osakseen. Alavuden kaupungihallitus päätti puolestaan siirtää aloitteen jatkokäsittelyn Kuusiokuntien terveyskuntayhtymän hallitukselle.

KuusSoten hallituksen puheenjohtajana toimii Lasse Anttila Alavudelta ja varapuheenjohtajana Rauno Laitila Kuortaneelta. Muut hallituksen jäsenät ovat: Pentti Hautala, Anu Katajamäki ja Tiina Sillanpää Alavudelta. Eila Kaunisto Kuortaneelta. Hilkka Raitanen ja Mikko Källi Soinista, sekä Heli Hokkanen, Esa Eloranta ja Heimo Pirttimäki, Ähtäristä.

KuusSoten syyskuun ensimmäisellä viikolla pidetyssä kokouksessa olikin heti tuoreltaan esillä ja keskusteltavana Ilkka Tiaisen aloite. Kokous oli yksimielinen siitä, että aloite ei anna aihetta minkäänlaisille toimenpiteille.

Puheenvuorossaan hallituksen jäsen Pentti Hautala toi esille muun muassa seuraavaa.
– Rokottaminen on kaikille vapaaehtoista ja asiantuntijat suosittelevat rokotteen ottamista iästä riippumatta. Niin aikuisten ja lapsienkin rokottamisen ratkaisu on Pentti Hatalaensisijaisesti perheiden asia. Se on vapaaehtoista. Parasta on luottaa asiantuntijoiden mielipiteisiin ja tutkimustuloksiin, rokotteen hyödyllisyydestä. Muuta vaihteahtoa koronaa vastaan ei tässä vaikeassa tilantteessa ole.
Rokottevastaisuuden lietsominen on joidenkin ryhmittymien ja poliittisten puolueidenkin ykkösaiheena. Tällaisellä toiminnalla halutaan erottautua muista ja kalastella jopa kannatustakin.
– Mutta onko vastuunkantoa seurauksista, jos rokottamattomien keskuudessa tapahtuu sairastumisia ja kuolemantapauksiakin?

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI