Toinen varkaista kuoli poliisin putkaan – ei ehditty kuulustella!

0

Pohjanmaan poliisissa on selvityksen alla poikeuksellisen erikoinen tapahtumakokonaisuus, jossa poliisi tutkii ja poliisia tutkitaan.

Pohjanmaan poliisilaitoksessa Kauhajoella on ollut tutkittavana viime maanantaina (20.1.) päivän aikana tapahtunut varkausrikos, jossa Kauhajoen keskustassa olleeseen asunnon sisätiloihin oli päästy toistaiseksi tuntemattomalla tavalla. Asunnosta oli anastettu ainakin tietokoneita ja muuta kodin laitteistoa.

Tapahtumaa selvittämään lähtenyt poliisipartio pääsi nopeasti tekijöiden jäljille ja otti tapahtuman selvittelyn yhteydessä kiinni kaksi noin 20- vuotiasta Kauhajoelta kotoisin olevaa miestä.

Anastettu omaisuus löytyi miesten hallusta ja heidät otettiin kiinni törkeään varkauteen epäiltyinä. Omaisuus palautettiin niiden oikeille omistajille.

Toinen epäilty nuorimies on myöntänyt teon ja hänet on vapautettu.

Sen sijaan toinen tekoon epäilty samanikäinen nuorimies löytyi menehtyneenä seuraavan päivän tiistaina (21.1.) aamulla poliisin putkasta Seinäjoelta, jonne hänet oli Kauhajoelta siirretty. Häntä ei ehditty tekoon liittyen kuulla.

Sisä-Suomen poliisilaitos jatkaa omalta osaltaan tutkintaa kiinniotetun kuolemaan liittyen ja päättää asiaan liittyvästä tiedottamisesta.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI