Törkeitä ja enemmän törkeitä rattijuoppotapauksia seutukunnalla

1

Vaikka puhuttaisiin ja kirjoitettaisiin, kauniisti tai rumasti, niin aina on joku joka hyppää auton rattiin humalassa tai huumeissa. Henkilöitä jotka lopulta kirjauttavat itsensä viranomaisten arkistoihin sekä lunastavat samalla rattijuopon ”paperit” ja maineen.

 

LAPPAJÄRVELLÄ

Viime yönä hieman sunnuntain puolella Lappajärvellä Erkkiläntiellä kuljetti ulkomaalainen nuorempi nainen henkilöautoa päihtyneenä. Nainen puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat. Auton omistaja oli auton kyydissä ja häntä epäillään nyt kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

LAPUALLA

Viime yönä, vähän ennen kello puoli yhtä, Lapuan keskustassa kuljetti lapualainen nuori mies henkilöautoa päihtyneenä. Ajo-oikeudeton mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat ja miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen.

Yöllä pian kello puoli yhden jälkeen Lapualla Mettäkujalla kuljetti lapualainen keski-ikäinen nainen henkilöautoa päihtyneenä. Nainen puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen lukemat.

ÄHTÄRISSÄ

Viime yönä vähän ennen kello kahta Ähtärissä Ostolantiellä oli ähtäriläinen nuori mies ollut lähdössä päihtyneenä autolla ravintolan edustalta.

Ravintolan järjestyksenvalvoja oli mennyt miehen luokse estääkseen tämän ajoon lähdön, jolloin mies oli lähtenyt autolla liikkeelle ja osunut järjestyksenvalvojaan. Valvojalla on oli onnea, ettei loukkaantunut tilanteessa. Päihtyneenä autolla ajamaan lähtenyt oli poistunut paikalta. Poliisi tavoitti miehen lopulta kotiosoitteesta, jossa hän puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI