Tuhoisa raskaan liikenteen nokkakolari Kruunupyyssä – kuljettaja kuoli toinen loukkaantui vakavasti!

2

Niin sanotulla ”Rantatiellä” valtatiellä 8 Kruunupyyssä tapahtui tänään päivällä vähän ennen kello puoli yhtä vaarallinen ja vakava raskaan liikenteen ajoneuvojen kohtaamisonnettomuus, jossa osallisina olivat puoliperävaunullinen rekka sekä täysperävaunullinen säiliörekka.

Pohjanmaan poliisin mukaan puoliperävaunullinen ajoneuvoyhdistelmä oli kulkenut Valtatietä 8 etelän suuntaan, jolloin yhdistelmän perävaunu oli alkanut vielä tuntemattomasta syystä heittelehtimään. Tilanteessa kuljettaja menetti kokonaan ajoneuvoyhdistelmän hallinnan. Raskas kuorma-auto suistui vastaantulevan kaistalle ja törmäsi valtatietä pohjoisen suuntaan ajaneen säiliörekan keulaan. Seurauksena oli kahden kuorma-auton raju nokkakolari.

Liikenneonnettomuudessa menehtyi säiliörekan kuljettaja ja puoliperävaunuyhdistelmän kuljettaja loukkaantui vakavasti.

Törmäyksen johdosta säiliörekan perävaunu irtosi ja päätyi ulos tieltä ojan pohjalle. Säiliörekan lastina oli rikkihappoa. Pelastuslaitoksen henkilöstö sai nopeasti tukittua säiliössä olleen pienehkön vuodon.

Tie onnettomuuspaikalla on avattu mutta nostotoimenpiteet yötä myöden tulevat vielä hieman rajoittamaan liikenteen kulkua tapahtumapaikalla. Valtatien liikenne oli onnettomuuuspaikan kohdalla kokonaan poikki useita tunteja.

Korona-kartta 700x

2 KOMMENTTIA

  1. Ei voi mitään. Lisää ulkolaisia vaan tielle, ja rahat ihan vaan muualle, kuin tien hoitoon. Pitäähän päättäjien saada pikkujoulujakin viettää.

  2. Voi v…. tätä tien hoitoo menin raskaalla eilen illalla etelään oli todella huonossa kunnossa ja tänään tulin pohjoiseen oli todella surkea tien hoito.

JÄTÄ KOMMENTTI