Ulkomaalainen rekka suistui tieltä Alajärvellä

0
(jpnews.fi/arkistokuva) Kuvituskuva ei liity tapaukseen.

Puolan rekisterissä ollut puoliperävaunullinen rekka suistui ulos tieltä tänään päivällä pian kello yhden jälkeen valtatiellä 16. Liikenneonnettomuus sattui Möksyn Kotakankaan Fingridin sähkömuuntoaseman kohdalla.

Rekka oli matkalla Kyyjärven suunnasta Alajärvelle päin, kun se vielä tuntemattomasta syystä suistui suoralla tieosuudella menosuunnassaa oikealle puolen tien luiskalle, päätyen lopulta osin ojan pohjalle. Rekka ei vaurioitunut ulosajossa pahemmin, ja sen kuljetta säästyi vammoitta.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen Alajärven yksikön päivystävä palomestari Seppo Korpela kertoi olosuhteiden olleen onnettomuuspaikalla tavanomaisen talviset, eikä tienpintakaan ollut erityisen liukas. Ajourainen ja polanteinen kylläkin, joka aiheuttaa tielläliikkujalle aina omat haasteensa. Myös pehmeämmät tien äärireunat voivat olla arvaamattoman petollisia.

Pelastuslaitos ja poliisi ohjasi liikennettä noin tunnin pelastus- ja raivaustoimien ajan tien toista kaistaa pitkin. Poliisi selvittää myös onnettomuuden syitä.

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI