#UlkonaKuinLumiukko – haaste innostaa rakentamaan lumiukkoja

0

Suomenselän Samoilijat ry haastaa kaikki Ähtärin, Soinin ja Lehtimäen koulut, päiväkodit, päiväkerhot, perhepäivähoitajat sekä kaikki äidit ja isät, mummut ja papat jälkipolvineen iloitsemaan talvesta yhdessä rakentamalla lumiukkoja kampanja-aikana 14.2.-13.3.2022.

Suomen Ladun ideoiman #UlkonaKuinLumiukko -kampanjan tavoitteena on saada kaikenikäiset ulkoilemaan ja rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa tai -akkaa. Suomenselän Samoilijat haastaa perheitä, kouluja ja varhaiskasvatusta lumiukkojen rakentamiseen nyt kolmatta kertaa.

Lumiukkojen rakentaminen on ulkoilua parhaimmillaan; hauskaa, aktivoivaa ja luovaa. Samalla tulee liikuttua – ihan huomaamatta! Pakkaslumikaan ei estä lumiukonrakentamista. Kotipihoille voi nimittäin helposti tehdä itse lumiukkoaihioita käyttämällä pahvilaatikkoa muottina.

#UlkonaKuinLumiukko -haasteeseen voi osallistua seuraavalla tavalla:

1. Rakenna yksi tai useampi lumiukko kampanja-aikana 14.2.-13.3.2022.
2. Syötä rakentamiesi lumiukkojen määrä lumiukkolaskuriin, joka löytyy osoitteesta suomenlatu.fi/lumiukko. Montakohan lumiukkoa rakentuu omalle paikkakunnallesi?
3. Ota rakentamastasi lumiukosta kuva ja lähetä se joko lähettämällä kuva sähköpostitse osoitteeseen suomenselansamoilijat@gmail.com tai Suomenselän Samoilijoiden Facebook-sivujen Viesti-toiminnon kautta.

Julkaisemme kuvia lumiukoista Suomenselän Samoilijoiden somekanavissa kampanjan aikana. Suomen Ladun lumiukkolaskuriin syötetyt lumiukot ovat mukana leikkimielisessä ”Suomen lumiukkoisin kunta” -kilpailussa.

Viime vuonna voittajaksi selviytyi Kitee. Tervetuloa mukaan #UlkonaKuinLumiukko -haasteeseen ja mukavia ulkoiluhetkiä. Rakennetaan yhdessä ilosta ja positiivisuudesta viestiviä lumiukkoja!


 

JÄTÄ KOMMENTTI