Vaarallisia rattijuoppoja Pohjanmaalla

0
Rekkakuski kaahaili humalassa ulos tieltä ja kortiton nuorukainen ajoi kännissä ojaan kaverit kyydissä.

Rekka ajoi ojaan ja kaatui kyljelleen Närpiön Yttermarkissa lauantaipäivänä yhden aikaan. Rekan perässä ajaneen silminnäkijän mukaan ajoneuvoyhdistelmä oli yhtäkkiä lähtenyt kaartamaan oikealle ja päätynyt kyljelleen ojaan. Kuorma-auton hytti jäi makaamaan ajokaistalle. Yhdistelmää kuljettanut viisikymppinen mies oli silminnähden humalassa, ja hänen puhalluskokeensa tulos oli 1,54 promillea. Hän ei loukkaantunut.

Poliisi toimitti miehen verikokeeseen ja otti sen jälkeen kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kortiton rattijuoppo Vanhassa Vaasassa

18-vuotias nuorimies otti perheen auton luvatta käyttöönsä ja ajoi sillä ojaan lauantaina ennen puolta yötä Vanhassa Vaasassa.

Auton kyydissä oli neljä 17-18-vuotiasta nuorta. Kukaan ei loukkaantunut ulosajossa. Paikalle tullut poliisi totesi, että mies oli lisäksi kortiton ja humalassa. Hänen puhalluskokeensa tulos oli 1,23 promillea.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, luvattomasta käytöstä ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI